Home klantenservice BladCadeau kopen

BladCadeau kopen

Met Bladcadeau geef je een abonnement op een tijdschrift naar keuze. Je koopt een cadeaukaart waarmee de ontvanger zelf online een tijdschriftabonnement kan uitzoeken. De kaart is verpakt in een mooie cadeaubox en koop je online.

Direct contact met BladCadeau

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

BladCadeau telefoon
Bel 088 - 550 01 80
Bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur

De cadeaukaart kun je laten bezorgen bij degene aan wie je BladCadeau geeft of op je eigen adres. Of je koopt Bladcadeau in de winkel (o.a. bij Bruna en Primera). Hier zijn ook vrij oplaadbare Bladcadeaus verkrijgbaar (al vanaf € 5,-).

Zakelijke bestelling

Op zoek naar een leuk cadeau voor je medewerkers of relaties? Met BladCadeau kunnen jouw medewerkers zelf een cadeau kiezen! Voor zakelijke klanten bieden wij diverse mogelijkheden en maatwerkoplossingen. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 088-5565610 of stuur een e-mail.

Veelgestelde vragen

1

Wanneer ontvang ik het eerste nummer?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Als je je cadeaukaart verzilvert, krijg je een welkomstbevestiging met daarin de ontvangstdatum van het eerste nummer bij een Sanoma titel (= AutoWeek, AutoWeek Classics, Donald Duck, Donald Duck Junior, Donald Duck Extra, Flair, Flow, GTO, Katrien, Libelle, Margriet, Nouveau, Story, Tina, vtwonen of Zo Zit Dat). Deze datum hangt af van de frequentie van verschijnen, dat wil zeggen: hoe vaak per jaar het blad van jouw keuze uitkomt. Bij een weekblad is dat maximaal 3 weken en bij een maandblad maximaal 6 weken. Bij een titel van een externe uitgever (alle titels die hierboven niet genoemd worden), komt er een mail vanuit de titel zelf met hierin de eerste leverdatum.

Direct contact met één van onze medewerkers? BladCadeau telefoon Bel 088 - 550 01 80 Bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur

Zo neem je contact met ons op