Home klantenservice Wat is BladCadeau?

Wat is BladCadeau?

Met Bladcadeau geef je een abonnement op een tijdschrift. Je koopt een cadeaukaart waarmee de ontvanger zelf online een tijdschriftabonnement kan uitzoeken. Met BladCadeau geef je eigenlijk niet één cadeau, maar meerdere cadeautjes, die elke week of maand weer bij de ander door de bus vallen. Eigenlijk geef je meer dan een tijdschrift: je schenkt de ander ook een moment voor zichzelf, waarin hij of zij zich kan laten inspireren en informeren, of gewoon even lekker mee weg kan dromen.

Direct contact met BladCadeau

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

BladCadeau telefoon
Bel 088 - 550 01 80
Bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur

Al die dingen maken van BladCadeau het ideale geschenk voor een verjaardag, afscheid (‘Zo denk je nog eens aan ons’), etentje (weer eens iets anders dan een bloemetje!) of als bedankje. Of om zomaar te geven, om iemand in het zonnetje te zetten of een hart onder de riem te steken. Bovendien is het een perfect cadeautje om altijd in huis te hebben, voor het geval je van het ene moment op het andere een aardigheidje nodig hebt: BladCadeau maakt het je zo heel makkelijk om attent te zijn.

Veelgestelde vragen

1

Wat is Bladcadeau en waar koop ik het?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Met Bladcadeau geef je een abonnement op een tijdschrift naar keuze. Je koopt een cadeaukaart waarmee de ontvanger zelf online een tijdschriftabonnement kan uitzoeken. De kaart is verpakt in een mooie cadeaubox en koop je online via www.bladcadeau.nl (je kunt dan kiezen uit vaste bedragen) of je koopt Bladcadeau in de winkel (o.a. bij Bruna en Primera). Hier zijn ook vrij oplaadbare Bladcadeaus verkrijgbaar (al vanaf € 5,-).

Direct contact met één van onze medewerkers? BladCadeau telefoon Bel 088 - 550 01 80 Bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur

Zo neem je contact met ons op