Neem gerust contact op

We helpen je graag telefonisch verder. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 18.00 uur.

BladCadeau telefoon
Bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur
Home klantenservice
Bladcadeau

Klantenservice BladCadeau

BladCadeau telefoon
Bel 088 - 550 01 80
Bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur

Zoeken op onderwerp

BladCadeau klantenservice header

Alle klantenservice onderwerpen

Top 5 veelgestelde vragen

1

Wat is Bladcadeau en waar koop ik het?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Met Bladcadeau geef je een abonnement op een tijdschrift naar keuze. Je koopt een cadeaukaart waarmee de ontvanger zelf online een tijdschriftabonnement kan uitzoeken. De kaart is verpakt in een mooie cadeaubox en koop je online via www.bladcadeau.nl (je kunt dan kiezen uit vaste bedragen) of je koopt Bladcadeau in de winkel (o.a. bij Bruna en Primera). Hier zijn ook vrij oplaadbare Bladcadeaus verkrijgbaar (al vanaf € 5,-).

2

Stopt het abonnement automatisch?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Het abonnement loopt in principe automatisch af, tenzij gekozen wordt voor een bijbetaling waarbij wordt aangegeven dat het abonnement tot wederopzegging is. Een abonnement tot wederopzegging is eenvoudig opzegbaar per maand via onze klantenservice.

3

Hoe kan ik het tegoed en de geldigheid van mijn cadeaukaart zien?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Ga hier het tegoed op je cadeaukaart en de geldigheid van je cadeaukaart na. Kras het laagje weg op de achterkant van de cadeaukaart, vul de code in het invulscherm en klik op ‘check’.

4

Wanneer ontvang ik het eerste nummer?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Als je je cadeaukaart verzilvert, krijg je een welkomstbevestiging met daarin de ontvangstdatum van het eerste nummer bij een Sanoma titel (= AutoWeek, AutoWeek Classics, Donald Duck, Donald Duck Junior, Donald Duck Extra, Flair, Flow, GTO, Katrien, Libelle, Margriet, Nouveau, Story, Tina, vtwonen of Zo Zit Dat). Deze datum hangt af van de frequentie van verschijnen, dat wil zeggen: hoe vaak per jaar het blad van jouw keuze uitkomt. Bij een weekblad is dat maximaal 3 weken en bij een maandblad maximaal 6 weken. Bij een titel van een externe uitgever (alle titels die hierboven niet genoemd worden), komt er een mail vanuit de titel zelf met hierin de eerste leverdatum.

5

Mijn cadeaukaart doet het niet, wat moet ik doen?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Op de achterkant van de cadeaukaart zit een kraslaagje. Als je dat weghaalt, komt er een persoonlijk code tevoorschijn. Hiermee kun je op deze site makkelijk en snel je Bladcadeau verzilveren. Indien de cadeaukaart een foutmelding geeft, neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier.

Bladcadeau

Zo neem je contact met ons op

Kwaliteit klantenservice