FAQ Cadeaukaart geven

Hier vind je alle vragen over het geven van een cadeaukaart.
Terug naar het overzicht
 • Waar koop ik BladCadeau cadeaukaart?

  Je kunt de BladCadeau boxjes hier online bestellen, dan ontvangt je jouw BladCadeau binnen 1-2 werkdagen thuis. Ook kun je de BladCadeau boxjes in de winkel kopen bij Bruna en Primera. Voor de Bruna winkel bij jou in de buurt: klik hier en voor de Primera winkel bij jou in de buurt: klik hier. BladCadeau is als cadeaucard zonder box tegenwoordig ook te koop bij Albert Heijn (klik hier) , Plus (klik hier) , Deen (klik hier), Spar (klik hier), Jumbo, Kruidvat en diverse tankstations.
 • Wanneer geef ik een BladCadeau cadeaukaart?

  Als je niet zo goed weet wat de ontvanger leuk vindt of als je de ander gewoon de vrije keuze wilt geven, kies je voor de cadeaukaart. Hiermee kan hij of zij zelf een tijdschriftabonnement kiezen. De cadeaukaart kun je hier bestellen in de vorm van een BladCadeau doos, maar ook gewoon als plastic kaartje kopen bij de meeste supermarkten, kiosken en sommige tankstations. In dat laatste geval laat je er bij de kassa het bedrag opzetten waarmee de ontvanger een klein (of wat groter) abonnement kan uitzoeken op BladCadeau.nl.
 • Wat geef ik precies?

  Met de cadeaukaart kan degene die de kaart krijgt zelf een abonnement naar keuze uitkiezen op www.bladcadeau.nl. Hier is ook te zien hoeveel nummers van een bepaalde titel je kunt gegeven voor de waarde van een cadeaukaart.
 • Wat is het voordeel van de cadeaukaart?

  Het is een ideaal last minute cadeau, voor als je onverhoopt opeens om een leuke attentie verlegen zit.
 • Moet ik het abonnement opzeggen?

  Nee, het stopt vanzelf, je hebt er geen omkijken naar.
 • Kan de cadeaukaart verlopen?

  De code op de kaart is onbeperkt geldig, dat maakt het een ideale attentie om altijd in huis te hebben voor het geval je snel een leuk en origineel cadeautje nodig hebt. Wel kan het aantal nummers dat je met je kaart cadeau geeft wisselen, als een blad in de tussentijd bijvoorbeeld de prijs heeft aangepast.
 • Help, ik heb nú een cadeaukaart nodig!

  Binnenkort kunnen we ook dat voor je regelen zodat je na betaling de cadeaucode onmiddellijk in je mail vindt en er niet eens meer de deur voor uit hoeft. Op dit moment zijn we die service echter nog aan het testen. Zodra alles perfect werkt, kun je er gebruik van maken, voor al je last minute cadeautjes en attenties. We hopen dat dit voorjaar aan te kunnen bieden, met onze excuses dat we je er niet nu al mee kunnen helpen.