FAQ Geef een BladCadeau

Met BladCadeau geef je een abonnement op een tijdschrift. Hier vind je de meestgestelde vragen over BladCadeau
Terug naar het overzicht
 • Wat is BladCadeau?

  Met BladCadeau geef je een abonnement op een tijdschrift. Je koopt een cadeaukaart waarmee de ontvanger zelf online een tijdschriftabonnement kan uitzoeken. De kaart is verpakt in een mooie cadeaubox en koop je online via www.bladcadeau.nl (je kunt dan kiezen uit een bedrag van € 15,- en € 25,-). Of je koopt BladCadeau in de winkel (o.a. bij Bruna > https://www.bruna.nl/openingstijden-en-servicebalies en Primera > https://www.openingstijden.nl/Primera/). Hier zijn ook vrij oplaadbare BladCadeaus verkrijgbaar (al vanaf € 5,-). Alle abonnementen stoppen automatisch, dus je hoeft niet op te zeggen.
 • Waarom is BladCadeau een leuk cadeau?

  Met BladCadeau geef je eigenlijk niet één cadeau, maar meerdere cadeautjes, die elke week of maand weer bij de ander door de bus vallen. Eigenlijk geef je meer dan een tijdschrift, je schenkt de ander ook een moment voor zichzelf, waarin hij of zij zich kan laten inspireren en informeren, of gewoon even lekker mee weg kan dromen.

  Al die dingen maken van BladCadeau het ideale geschenk voor een verjaardag, afscheid ('Zo denk je nog eens aan ons'), etentje (weer eens iets anders dan een bloemetje!) of als bedankje. Of om zomaar te geven, om iemand in het zonnetje te zetten of een hart onder de riem te steken. Bovendien is het een perfect cadeautje om altijd in huis te hebben, voor het geval je van het ene moment op het andere een aardigheidje nodig hebt: BladCadeau maakt het je zo heel makkelijk om attent te zijn.
 • Hoe werkt het?

  Je kiest voor de cadeaukaart, vult alle gegevens in en rekent af. Zo simpel is het!
 • Kan de BladCadeau-cadeaukaart verlopen?

  Ja, de cadeaukaart kan verlopen. De cadeaukaart is tot 2 jaar geldig na aankoop in de winkel of online. Je kunt de geldigheid van je cadeaukaart checken op deze website via deze link. Kras het laagje op de achterkant van je cadeaukaart weg. Vul op de website (die via deze link opent), de code in die verschijnt onder de kraslaag en klik op "Check".
 • Wanneer wordt BladCadeau bezorgd?

  De Bladcadeaubox wordt bezorgd door PostNL en past door de brievenbus.
  Bestel je een cadeaubox dan wordt deze de volgende dag aangeboden bij PostNL.
  De bezorging duurt daarom 2 a 3 werkdagen.
 • Waar kun je BladCadeau laten bezorgen?

  Je kunt de Bladcadeaubox direct laten bezorgen bij degene aan wie je Bladcadeau wilt geven.
 • Kan het overal worden bezorgd?

  BladCadeau wordt overal in Nederland bezorgd. Op dit moment is het nog niet mogelijk om BladCadeau in het buitenland af te leveren.
 • Hoe betaal ik BladCadeau?

  Je kunt betalen met iDeal
 • Zakelijke bestelling

  Wilt u een zakelijke bestelling plaatsen? Neem dan contact op met de afdeling Sales via het telefoonnummer 088-556 5610 of via het e-mailadres salesgifting@sanoma.com
 • Wat zijn de verzendkosten?

  De verzendkosten zijn € 1,50 per bestelling. Bij bestellingen van € 20,- of meer worden géén verzendkosten gerekend.
 • Overige vragen

  Bij andere vragen of klachten kunt u contact opnemen met de klantenservice van Sanoma Media Netherlands B.V.. Sanoma Media Netherlands B.V. streeft ernaar om vragen of klachten uiterlijk binnen 10 werkdagen te behandelen. Wanneer er geen oplossing wordt bereikt, kunt u voor de buitengerechtelijke bemiddeling bij een geschil gebruik maken van het ODR platform (Online Dispute Resolution) van de Europese Commissie via http://ec.europa.eu/consumers/odr.