Weet je al wat je wilt geven?

Wanneer je iemand goed kent weet je precies wat iemand leuk vindt. Dat maakt de keuze voor een tijdschrift cadeau abonnemt een stuk makkelijker! Selecteer het tijdschrift van je keuze en verras!

Weet je niet wat je wilt geven?

Kies een Bladcadeau cadeaukaart Als je iemand niet zo goed kent biedt de Bladcadeau cadeaukaart een uitkomst. Want met de cadeaukaart kan de ontvanger zelf een tijdschrift naar keuze uitkiezen.
Geef een tijdschrift cadeau

Zij gingen je voor:

Mijn dochter gaf me een abonnement op de Margriet. Na jaren geen lid te zijn geweest zit ik weer als vanouds elke week op de bank met een kopje thee te genieten. Het is elke week opnieuw een cadeautje!

Carmen uit Middelburg

Carmen uit Middelburg

Een abonnement cadeau geven is leuk, maar het is zo jammer dat je dan niet echt een leuk cadeau te geven hebt. Deze site is echt een uitkomst. Je kunt vast een los nummer cadeau geven en de bestelling wordt ook nog leuk ingepakt en voorzien van een persoonlijke boodschap. Ideaal.

Els uit Rijswijk

Els uit Rijswijk

Een tijdschrift met een persoonlijk kaartje erbij. Eenvoudig en snel besteld, de volgende dag bezorgd bij de buurvrouw die altijd de pakjes aanneemt voor mij. Ze stond meteen aan de deur om me te bedanken!

Natasha uit Bodegraven

Natasha uit Bodegraven

Heel erg, maar eerlijk gezegd wist ik echt niet wat ik mijn vertrekkende collega moest geven. Uiteindelijk heb ik haar een giftcard gegeven. Uiteindelijk een makkelijke keuze en altijd goed, want ze kan zelf een blad uitkiezen.

Marloes uit Zoetermeer

Marloes uit Zoetermeer