Kies je Bladcadeau

Je kunt kiezen om je Bladcadeau te versturen per post of per e-mail als e-card.

Cadeaukaarten per post

E-cards

Kies een aantal en waarde

Cadeaukaarten met verschillende waardes en/of ontvangers dienen apart besteld te worden.

Bladcadeau, het leukste cadeau voor elke gelegenheid

Bladcadeau is een cadeaubon waarmee je iemand verrast met een tijdschriftabonnement naar keuze dat automatisch afloopt. Zo geef je iemand niet één cadeau, maar weken- of maandenlang een cadeautje dat elke week of maand op de mat valt. Met de tijdschriftenbon kan de ontvanger zelf kiezen uit meer dan 75 populaire tijdschriften. Van vtwonen en Libelle, tot LINDA.en Quest. Er is voor ieder wat wils. 


De cadeaukaart is verpakt in een mooie verpakking waarbij je de keuze hebt uit verschillende designs. Met onder andere verpakkingen speciaal voor mannen, verpakkingen speciaal voor de feestdagen en voor andere gelegenheden. Naast fysieke Bladcadeaus kun je ook e-cards bestellen. Je kunt kiezen of je Bladcadeau rechtstreeks naar de ontvanger stuurt of naar je eigen adres. De tijdschriftenbon heb je meestal binnen 1 à 2 dagen in huis. E-cards worden direct per mail verstuurd of op een andere gewenste datum. 


Je maakt je cadeau nóg leuker door een persoonlijk kaartje toe te voegen bij aankoop van een Bladcadeau. Voeg een persoonlijke boodschap toe in het bestelproces en laat de ontvanger weten waarom hij of zij een cadeautje van je krijgt.